LIVRARE SI RETUR

 

Livrare

Livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzi mai mari de 100 lei sau pentru ridicare de la unul din magazinele Folder dupa confirmarea de sosire a comenzii la sediul respectiv. Pentru comenzi mai mici de 100 lei se adauga taxa de transport 15 lei.*

Livrare gratuita in afara Bucuresti-ului pentru comenzi mai mari de 200 lei. Pentru comenzi mai mici de 200 lei se adauga taxa de transport 30 lei.*

*ExceptiePentru livrare in afara Bucuresti-ului taxa  de transport poate fi diferita in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si de greutatea/volumul coletului/coletelor. Valoarea taxei de transport va fi comunicata clientului inainte de procesarea comenzii si acceptata de acesta. Pentru comenzi cu greutate mai mare de 20 kg, se aplica taxa suplimentara de transport de 2.5 lei/kg. 

Livrarea se face prin firma de curierat.

Va rugam sa verificati marfa la receptie si daca aceasta prezinta deteriorari  vizibile nu o receptionati si mentionati acest lucru pe AWB.  In cazul sesizarii deteriorarii produselor in colet va rugam sa ne anuntati in termenul legal. Reclamatiile realizate ulterior nu vor fi valabile. Daca marfa a fost deteriorata  in timpul transportului va rugam sa ne informati imediat. Folder nu este responsabil de montarea sau instalarea niciunui produs livrat.

Livrare in 24-48 ore pentru comenzi realizate inainte de ora 16 (de luni pana vineri, exceptie zile libere legale).

Unele articole voluminoase necesita manipulare speciala si poate determina intarzire fata de termenul obisnuit de livrare. Orice intarziere care s-ar putea genera nu presupune plata niciunei compensatii din partea noastra.

 

Retur

 

Potrivit Ordonanței OUG 34/20014 - privind protecția consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fără penalități si fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor cădea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. FOLDER va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport, acestea cad in sarcina clientului.

Puteti trimite un email cu solicitarea direct pe mail aici: comenzi@folder.ro

Adresa la care se va face returnarea comenzii este Bd. Iuliu Maniu nr.7, Corp N, sector 6 Bucuresti.

Folder isi rezerva dreptul de a nu returna banii daca nu sunt indeplinite conditiile de retur din sectiunea Termeni si Conditii.

Nu se accepta returul produselor comandate special pentru client.

Marfa returnata trebuie sa fie in perfecta stare in ambalajul original cu toate accesoriile, fara semne de utilizare  si insotita de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Dupa receptionarea marfii si verificarea starii acesteia se va inapoia contravaloarea comenzii in maxim 14 zile lucratoare. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu exceptia platii numerar care se va face prin transfer bancar.